Акрилен гланц

Бяло

Акрилен гланц

Бяло
Ванилия

Акрилен гланц

Ванилия

Лакиран МДФ

Бяло гланц

Лакиран МДФ

Бяло гланц
Ванилия гланц

Лакиран МДФ

Ванилия гланц
Бяло мат

Лакиран МДФ

Бяло мат
Ванилия мат

Лакиран МДФ

Ванилия мат

Работен плот

Санремо натурален

Работен плот

Санремо натурален
Санремо сив

Работен плот

Санремо сив

Кухненски гръб

Бял лакобел

Кухненски гръб

Бял лакобел
Санремо натурален

Кухненски гръб

Санремо натурален
Санремо сив

Кухненски гръб

Санремо сив