Лакиран дъб

Бяло

Лакиран дъб

Бяло
Златен дъб

Лакиран дъб

Златен дъб
Опушен дъб

Лакиран дъб

Опушен дъб
Бяла патина

Лакиран дъб

Бяла патина
Колониален

Лакиран дъб

Колониален
Златен дъб горен фриз

Лакиран дъб

Златен дъб горен фриз

Дъб с натурални масла

Натурален

Дъб с натурални масла

Натурален
Крем

Дъб с натурални масла

Крем
Сив

Дъб с натурални масла

Сив